BILA SINGGAH MEH LA KLIK KAT SINI ;)

Pages

Tuesday, January 8, 2013

1 year old little Maisarah

Happy birthday little Maisarah... 6 th Jan you are one year old...ibu abah n kakak love u so much..semoga menjadi anak yg solehah..











Thursday, January 3, 2013

Amboihh

Tengok anak dara ni tdo
Amboiii kemain lagiii
Area sini ujan...
Dah lewat ptg baru nk tdo
Ha skarang x bangun lagi
Malam karang berjaga
Esok ibu nak kerja ni Sarahhh
Jenuhhh





Tuesday, January 1, 2013

Keje n leisure

Time nak bukak sekolah ni mesti bz..mcm2 benda n kene sediakan..rph la itu lah ini lah...jadi cikgu ni kene byk sabar..mak n abah selalu ckp keje cikgu ni mulia..

Betul apa yg mak n abah cakap tu
Tapi kene sertakan sekali kesabaran dlm menjalankan tugas
Kalau tak cukup sabar hadoii x tau la nk kata
Mcm aku ni mmg sifat sabar tu punyalah payah nk duduk dlm diri aku ni
Cepat betul stress kalau kerja setambun
Kerja cikgu ni cuma yg jadi cikgu je yg tahu kepayahannya
Tak perlu nk elaborate panjang la
Apa yg penting keikhlasan dlm menjalankan tugas

Orang dok pertikai pasal cikgu ni mmg banyakkk...tp biarlah...deme x merasa...

Oh by the way...smpt gak aku menyoping utk diri sendiri...say hello to my Iphone 5
Ntah apasal tetiba nk guna apple product
Padahal before this dok stick ngan android je
So samsung note 2 ku dh selamat kat husband aku..pakai tak sampai sebulan pun..
Nk merasa la konon pakai iphone...
So far..aku mmg suka laaaa..
Just nice je dok dlm tangan aku
Cuma nk tekan huruf2 tu terasa sikit
Maklum je lah before this guna note je
Before note 2 pun aku guna note jgk..

Hadiah utk diri sendiri...hehehe



Monday, December 24, 2012

Ada Apa Dengan Melaka?

Selepas bertahun2..baru ko nak update blog ko yer..
Update blog pun ikut mood jugak..
Ni tgh rajin nk update la ni..

Baru2 ni me pegi Melaka..
Lama dh sibok nk pegi mcm tak penah pegi la pulakkk
Padahal penah aje pegi
Tp 5 tahun nan lampau..
Time tu anak baru sorang..baru 3 bln aku dh bwk bejalan gi Melaka..
Now pi Melaka, anak dh 2 org..yg sulung pun dh 5 years old..no 2 ni dh 11 months..

Apa yg aku sibok sgt nk pegi pun pasal mk melepaskan hajat aku..
Aku mengidam sgt nk naik Menara Taming Sari n River Cruise tu..
Masa aku pegi dulu, takde benda2 tu semua..
So layanzzzz..

Oh btw utk Menara Taming Sari adult rm20 kot..maklum bukan aku yg bayooo..boleh google utk check ticket price..for river cruise lak rm10 adult rm5 bebudak tecik..

Time naik Taming Sari tu dh pukul 10.30 mlm. Tapi viewnya subhanallah..cantikk..lip lap lip lap lampu boleh nampak dari atas..apasal la aku x snap pic pemandangan dr atas tu..haish..

As for the river cruise..cruising siang..tp cantik jgk pemandangan...


Layan kan gambo2..apasal sikit gambo2 nye? Lmbt upload gambo guna hp nih...ok bai

Thursday, July 19, 2012

Tak Tau Laaa

Pi beli galaxy tab 2 10.1 utk anak dare ku... Ntah2 mak ayahnye yg syiok pakaiii..agagaga Ate..runsing aku dia asyik ngejekan galaxy note aku utk main game..kejap2 batt abih.. Runsing punya runsing..tetibe lak terbeli tab utk dia.. Ecehhh serupa 10 sen dpt dua jer...byk nooo duit...haaa x dpt la den nk soping 2 bln...

Thursday, May 3, 2012

Testing

Testing whether the application ive downloaded 4 blogging would work well or not...i know now its working