BILA SINGGAH MEH LA KLIK KAT SINI ;)

Pages

Tuesday, January 1, 2013

Keje n leisure

Time nak bukak sekolah ni mesti bz..mcm2 benda n kene sediakan..rph la itu lah ini lah...jadi cikgu ni kene byk sabar..mak n abah selalu ckp keje cikgu ni mulia..

Betul apa yg mak n abah cakap tu
Tapi kene sertakan sekali kesabaran dlm menjalankan tugas
Kalau tak cukup sabar hadoii x tau la nk kata
Mcm aku ni mmg sifat sabar tu punyalah payah nk duduk dlm diri aku ni
Cepat betul stress kalau kerja setambun
Kerja cikgu ni cuma yg jadi cikgu je yg tahu kepayahannya
Tak perlu nk elaborate panjang la
Apa yg penting keikhlasan dlm menjalankan tugas

Orang dok pertikai pasal cikgu ni mmg banyakkk...tp biarlah...deme x merasa...

Oh by the way...smpt gak aku menyoping utk diri sendiri...say hello to my Iphone 5
Ntah apasal tetiba nk guna apple product
Padahal before this dok stick ngan android je
So samsung note 2 ku dh selamat kat husband aku..pakai tak sampai sebulan pun..
Nk merasa la konon pakai iphone...
So far..aku mmg suka laaaa..
Just nice je dok dlm tangan aku
Cuma nk tekan huruf2 tu terasa sikit
Maklum je lah before this guna note je
Before note 2 pun aku guna note jgk..

Hadiah utk diri sendiri...hehehe



No comments:

Post a Comment

cekputt